Moro kaverit! Me ollaan täällä taas. Meillä oli tosi kiva loma, tosin mamma joutu tekeen hommia kun meillä oli se muutto. Mutta ei se meitä haitannut, mamma muisti kuitenkin ottaa meidän ruuat ja yksiön (mamma huom: sellainen alunperin kissalle tarkoitettu rottinkinen kantokoppa, joka on täynnä koirien leluja ja josta ne tappelee) mukaan. Ensin me oltiin vähän tolloja kun ei oikein tajuttu että se on meidän uusi koti. Mutta sitten kun sinne alko ilmestymään tuttuja tavaroita ja sohva niin me alettiin viihtymään. Tossa kuvassa Bette löysi aika hyvän paikan :)

820030.jpg

Siellä uudessa kodissa on yläkerta. Se on kyllä ihan kiva paikka mutta mä en uskalla tulla sieltä alas. Bette ja Vilma kyllä tulee mutta mun mielestä ne rappuset on liian jyrkät. Mamma joutuu sitten kantamaan mut alas. Se kyllä sanoin laittavansa niihin jotain mikä estää jalkoja luistamasta niin että mäkin voin kulkea miten haluan. Päivisin kun mamma on töissä me kyllä ollaan vaan alakerrassa. Mutta siellä onkin ikkunat silleen että me voidaan katella tiellä ja päästään huutelemaan ohikulkijoille. Mamman mielestä se ei kuulemma oo kovin suotavaa, mutta onhan meidän vahdittava omaa taloa!

Tässä muutama kuva mitkä kuvaa aika hyvin meidän lomatunnelmia :)

820053.jpg

820056.jpg

Tosta penkistä käydään välillä kovaa taistelua..

820028.jpg

820059.jpg

Vilma näyttää miten otetaan rennosti :)

820057.jpg

Näin väsyneitä me oltiin kun juostiin koko päivä mummolassa. Mamma sano että oli meidän loma muutakin kuin nukkumista, mutta eihän se eikä sen kamera pysy meidän perässä kun me oikein kirmaillaan.